Încurajăm participarea artizanilor de hrană, a micilor producători, artizanilor de produse non-alimentare ( bijuterii, produse vestimentare, produse decorative etc.) care:
 folosesc materie primă de proximitate și ingrediente de calitate ridicată (exemplu: soiuri tradiționale de legume& fructe, fructe din zone montane etc), care nu provin dintr-o agricultură intensivă. Dorim să evităm promovarea unor producători care realizează conserve după rețete tradiționale cu legume produse în agricultura intensivă;
integrează practici de producție sustenabile, promovează moda sustenabilă și un stil de viață sustenabil;
respectă principii de transparență cu privire la produsele comercializate și practicile folosite, inclusiv disponibilitatea pentru a organiza o vizită de documentare, din partea unui membru al echipei LA PAS.

Artizanii LA PAS își aduc contribuția la organizarea unui eveniment responsabil, cu aplicarea unor criterii de sustenabilitate.

Mai multe informații despre condițiile de participare pot fi obținute prin consultarea formularului de înscriere, la link-ul de mai jos: https://forms.gle/XPzxk7NJhDpjCY7s7

🖲Termen de înscriere: 4 septembrie 2023, ora 17.00

𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐋𝐀 𝐏𝐀𝐒 𝐝𝐞 𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐢𝐞 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐚𝐥𝐚̆, 𝐞𝐝𝐢𝐭̗𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑 este parte a programului LA PAS/Slowing Down, care face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este co-finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte Timișoara

 

Asociația CRIES – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare

FB CRIES

YouTube CRIES

 

Programul LA PAS

FB LA PAS

Insta LA PAS

Vezi cum a fost la Festivalul L PAS anul trecut

4,142 Comments

Leave a Reply