2018

La Pas/Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, implementat în colaborare cu Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

Educație consum responsabil

Manualul pentru promovarea consumului responsabil (2018) abordează tema consumului responsabil cu un focus pe dimensiunea alimentară, fără însă a ignora complexitatea...

Vezi proiect

Evenimente sustenabile

Ghidul pentru evenimente culturale sustenabile (2018) propune un set de indicatori care pot fi avuți în vedere pentru a evalua și ameliora impactul pe care îl avem prin organizarea evenimentelor culturale.

Vezi proiect

Gustul ca patrimoniu

La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană și al Asociației CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.

Vezi proiect

La Pas/Slowing down este conceptul sub care vă invităm să redescoperim complexitatea relației dintre cultură și hrană, ca parte a patrimoniului nostru identitar.

La Pas/Slowing down este un proiect cu o dezvoltare graduală în anii viitori, prin care vom propune inclusiv un model responsabil de consum și producție alimentară. Publicul nostru este unul complex, trans-generațional, format din consumatori, producători artizanali și fermieri, organizatori de evenimente culturale, restaurante și cafenele interesate să introducă în oferta lor produse locale.