Știri

Hrana ca parte a patrimoniului imaterial: expoziția Gastronom cu lucrări de artă din mămăligă

Vernisaj: 1 septembrie 2019, ora 11.00, Timișoara Expoziție itinerantă Proiectul Gastronom: artă contemporană cu patrimoniu culinar, produs de Asociația CRIES -Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare, urmărește creșterea nivelului de conștientizare cu privire la importanța hranei ca parte…

Posted in Uncategorized | Comments Off on Hrana ca parte a patrimoniului imaterial: expoziția Gastronom cu lucrări de artă din mămăligă

GASTRONOM: proiect de rezidență culturală pe tema hranei

Apel pentru artiști: lucrări din mămăligă  Asociația CRIES-Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare invită artiști români să lucreze cu mămăligă, în cadrul rezidenței artistice Gastronom: artă contemporană cu patrimoniu culinar, la Timișoara. Provocarea constă în crearea unor lucrări…

Posted in Uncategorized | Comments Off on GASTRONOM: proiect de rezidență culturală pe tema hranei

Filmul “Gustul ca patrimoniu”

Gustul ca patrimoniu, concurs de rețete tradiționale din Banat, în imagini. Filmul este realizat în cadrul proiectului La Pas, dezvoltat de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021 și Asociația CRIES. Producția filmului a fost asigurată de Farkas Pataki.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Filmul “Gustul ca patrimoniu”

La Pas – Noi suntem cu adevărat câștigătorii

E toamnă! Una frumoasă, blândă, caldă, chiar nesperat de bună cu noi după o vară cam nelalocul ei, cu ifose, toane și comportament adolescentin. Acum, ca și o răsplată parcă, avem toamnă liniștită, așezată, cumpătată chiar, cu roade multe și…

Posted in Uncategorized | Comments Off on La Pas – Noi suntem cu adevărat câștigătorii

Premierea rețetelor câștigătoare în concursul Gustul ca patrimoniu

În cadrul proiectului La Pas / Slowing down, Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană și Asociația CRIES – Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare au propus un concurs de rețete tradiționale, dorind să pună în valoare gastronomia locală ca…

Posted in Uncategorized | Comments Off on Premierea rețetelor câștigătoare în concursul Gustul ca patrimoniu

Eveniment: Lansare concurs “Gustul ca patrimoniu”

Am dat startul concursului Gustul ca patrimoniu! În prezența a 40 de persoane, pe data de 5 septembrie, am lansat concursul Gustul ca patrimoniu: concurs de rețete tradiționale din Banat. Deschiderea evenimentului a fost realizată de: Simona Neumann și Chris…

Posted in Uncategorized | Comments Off on Eveniment: Lansare concurs “Gustul ca patrimoniu”

Lansare concurs: Gustul ca patrimoniu

Gustul ca patrimoniu: concurs de rețete tradiționale din Banat Lansare: 5 septembrie 2018, ora 18.00, Reciproc Café și Băcănie Str. Mărășești, nr. 14, ap. 2, Timișoara La Pas / Slowing down este un proiect al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană…

Posted in Uncategorized | Comments Off on Lansare concurs: Gustul ca patrimoniu
La Pas